ISSUE:

This family home had a first-floor hallway that was dark and airless.  The internal staircase had a small window at ceiling level that did not deliver adequate light to brighten the way.  Ceiling lights were often used resulting in an increased use of electricity.

SOLUTION:

ATLITE was consulted.    The Energilite was recommended and installed above the staircase which immediately transformed the space from dark and airless to bright and airy.  Now glorious sunshine streams into the first floor, illuminating the staircase and brightening the ground floor at the same time.  The hallway appears larger and brighter and the need for electric lighting is heavily reduced.

The customers are delighted with the transformation of their beautiful old home with the addition of an ATLITE Energilite

 

BEFORE                                                                                                                                                          AFTER